Parking instructions

Cenjeni obiskovalci. Trenutno so Celovški dvori, kjer je sedež D centra, obdani z gradbišči. Severno od Celovških dvorov se gradi Spar center, ki bo menda odprt v aprilu 2020, na zahodu pa dve stolpnici, ki bosta menda zgrajeni leto dni kasneje. Do takrat je režim parkiranja nekoliko otežen in dostop do našega centra ni ravno lep, za kar se vam opravičujemo.

Kako torej parkirati, ko prihajate v D center?

Ko zavijete na Rakuševo ulico (bodisi iz Celovške ceste ali pa iz ceste Ljubljanske brigade ob železnici) je na desni strani zapornica pred vhodom v garaže. V nadaljevanju je prikazan dostop iz Celovške ulice.

Kako do nas

Na številčici pred zapornico vtikajte kodo, vam jo sporoči naša tajnica pred prihodom in počakajte nekaj trenutkov, običajno približno 10 do 20 sekund. Pri nas bo zazvonilo in nekdo vam bo dvignil zapornico.

Kako do nas

Zapeljite po klančini navzdol. Ko pridete v pokriti del garaž na koncu klančine, je na desni strani takoj vhod za stanovalce z avtomatskimi vrati.

Kako do nas

Peljite še malo naprej do sredine, kjer je drugi vhod, ki je namenjen obiskovalcem. Pred vrati je spet številčnica in ponovno vtipkajte isto kodo kot prej. Spet počakajte, da se vrata odprejo. Parkirišča za obiskovalce so oštevilčena, ampak je vseeno, kje parkirate. Bolje je, da parkirate čim bližje vratom, saj se je potrebno peš vrniti po isti poti, kot ste se pripeljali. Ne izstopajte pri kakšnih drugih vratih, ki so morda odprta, ker se boste izgubili v labirintu garaž!

Kako do nas

Ko torej parkirate avto, se vrnite do avtomatskih vrat v garaži in na desni strani od vrat pritisnite označen zelen gumb, da se vrata odprejo. Nato zavijte levo in se povzpnite po levi klančini, po kateri ste prej pripeljali.

Kako do nas

Ko pridete na vrh klančine, ste obrnjeni proti Celovški cesti in na levi strani je začetek Celovških dvorov. Zavijete torej levo in hodite po hodniku med Celovškimi dvori in ograjo gradbišča. Po približno 30 m boste zagledali vhod v D center, kjer pritisnite na zvonec. Dobrodošli!

Kako do nasKako do nas

In kako ven?

Tokrat greste peš mimo zapornice po klančini navzdol do garažnih vrat, kjer spet vtipkate kodo na številčnici in počakate, da odpremo vrata. Ob izhodu z avtomobilom se vrata garaže in zapornica odpreta avtomatsko, ko se jima z avtom dovolj približate.