Predstavitev

Dobrodošli na spletnih straneh D centra. Smo ekipa uveljavljenih strokovnjakov na področju maksilofacialne in oralne kirurgije, implantologije in estetske kirurgije obraza ter zobozdravstva in ustne higiene. Imamo dolgoletne izkušnje, pri nas se je na izobraževanjih in delavnicah, ki jih vodimo, izšolala že vrsta zobozdravnikov in kirurgov, redno se izobražujemo tudi sami in to pri mojstrih svetovnega formata. Pacienti nam lahko povsem zaupajo, trudimo se, da se pri nas počutijo prijetno in varno. Prijetno zaradi našega odnosa, priprav na posege, okolja v katerem delujemo in varno zaradi naše strokovnosti, skrbnosti, opreme, ki jo uporabljamo, visoke stopnje higiene, kateri posvečamo veliko pozornosti ter skrbi za osebne podatke. Vodi nas načelo, da poskrbimo za naše paciente enako kot bi poskrbeli za naše družinske člane.

Glavnino našega dela predstavljajo področja zobozdravstva, ustne higiene in maksilofacialne ter oralne kirurgije. Področja se prepletajo, izkušeni člani tima, ki imamo več kot 15 let izkušenj na svojem področju, z veseljem predajamo svoje znanje mlajšim kolegom in vsak član ekipe je s srcem predan svojemu delu.

Vsi v D centru stremimo k zadovoljstvu naših pacientov. Nasmeh je večplasten. Glajenje gubic na obrazu, korekcija povešenih vek ali zategovanje gubic na obrazu ne pomagajo veliko, če ne poskrbimo za zdravje ustne votline in estetiko zob. In zdravje celotnega organizma se nemalokrat res začne v ustni votlini. Številne kronične bolezni današnjega časa so tesno povezane s problemi v ustni votlini. Z ekipo, ki obvlada področja zobozdravstva, maksilofacialne kirurgije in oralne kirurgije, znamo poskrbeti za vse plasti nasmeha.

Veselimo se vašega obiska

David Dovšak, maksilofacialni kirurg in vodja D centra