Brezplačni posvet

Cenjeni pacienti, predstavljajte si naslednjo situacijo: želite v draguljarno in na vstopu vas ustavi varnostnik in vpraša, ali nameravate kaj kupiti. Če odgovorite, da boste samo malo pogledali, vas ne spusti notri.

Verjamemo, da marsikdo želi samo pokukati v naše prostore in se prepričati, ali smo zanjo ali zanj in za njegove ali njene težave res prava ekipa. Ali po domače, ali vam klima, energija in ne nazadnje strokovnost pri nas »sede«.

Brezplačni posvet je v osnovi namenjen temu. V 10 minutah, kolikor praviloma traja takšen posvet, prejmete lahko veliko informacij o svojem stanju, nenazadnje ima vsakdo pri nas dolgoletne izkušnje z zdravljenjem. Morda vas zanima, kaj pomeni sprememba na rentgenskem posnetku? Morda bi želeli samo potrditev nečesa, kar ste izvedeli drugje? Morda vas zanima samo, ali res potrebujete kirurški poseg?

Ne glede na vprašanje, vam bomo odgovorili odgovorno in strokovno. Po brezplačnem 10 minutnem posvetu ne prejmete pisnega izvida, takšen posvet ne vključuje rentgenskega slikanja ali drugih diagnostičnih metod, ampak gre dejansko bolj za to, da ocenite našo strokovnost, energijo in predanost stroki.

Pravi pregledi pred začetkom zdravljenja so seveda drugačni in nemalokrat trajajo tudi eno uro ali dlje in so plačljivi. Po takšnem izčrpnem pregledu in pogovoru ter preučitvi slikovnega in diagnostičnega materiala (rentgenskih ali drugih posnetkov, izvidov preiskav, izvidov drugih specialistov…), se predstavi več možnih rešitev zdravljenja, izdela se najbolj optimalen načrt zdravljenja in izdela natančen predračun, pacient pa prejme po pošti še pisni izvid pregleda in načrta zdravljenja.